Fotogalerie - Naši zedníci třetí v HELUZ zdění

Ve dvou zářijových dnech se sešli na náměstí ve Vysokém Mýtě žáci stavebních oborů středních škol na mezinárodní soutěži Řemeslo Skill 2024. Tato soutěž je v současnosti největší soutěžní přehlídkou pro budoucí mistry zedníky a montéry suchých staveb z tuzemska i zahraničí. Masarykovu střední školu reprezentovali Jakub Maschtowský a Tomáš Hořínek.

Chlapci v kategorii Zedník prováděli zdění fragmentu podle soutěžního zadání z materiálů od společností YTONG a HELUZ, zhotovili omítku BAUMIT a prováděli zateplení nosné konstrukce materiálem firmy ISOVER. Soutěž byla pořádána pod patronací firem, vysoké školy, kraje i města a byla bohatě dotována sponzorskými dary.

Družstvo našich adeptů zednictví reprezentovalo příkladně školu a nasbíralo cenné zkušenosti. Chlapcům se podařilo umístit na 3. místě z celkových 11 týmů.

Poděkování za přípravu na mezinárodní soutěž náleží panu učiteli odborného výcviku Josefu Kubínovi, který žákům nejen předává své odborné zkušenosti a dovednosti, ale také je pro ně inspirující osobností. Stejné poděkování si zaslouží pan učitel odborného výcviku Mgr. Ošlejšek Petr, který soutěžící vyučoval v přecházejícím roce.

Ing. Marek Chládek

1

Copyright: www.stredni-skola.cz | 516 474 878 | info@stredni-skola.cz | Powered by: NetPublicator | Webdesign: GLIPS