Fotogalerie - Naši hoši excelovali v regionálním kole Mistrovství ČR oboru Truhlář

Dne 16. října 2024 proběhlo regionální kolo Mistrovství České republiky oboru Truhlář pro Jihomoravský a Zlínský kraj organizované Masarykovou střední školou Letovice, příspěvkovou organizací.
Tento 12. ročník probíhal na náměstí města Letovice a zúčastnilo se ho všech 13 škol, které vyučují obor Truhlář v obou krajích.

Za Jihomoravský kraj to byly: Masarykova střední škola Letovice; Střední škola Slavkov-Austerlitz; Střední škola polytechnická Brno Jílová; Střední škola stavebních řemesel Brno-Bosonohy; Integrovaná střední škola Hodonín; Střední škola dopravy, obchodu a služeb Moravský Krumlov; SOU a SOŠ SČMSD Znojmo; Střední škola technická Znojmo a Střední odborné učiliště tradičních řemesel a vyšší odborná škola Brno.

Za Zlínský kraj to byly: Střední škola nábytkářská a obchodní Bystřice pod Hostýnem; Střední odborná škola Josefa Sousedíka Vsetín; Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město a Střední průmyslová škola stavební Valašské Meziříčí.

Výsledky:

Žáci během pětihodinové práce zhotovili organizér z olšového dřeva. Absolutním vítězem s 96 body z možných 100 se stal náš Martin Trunda. Podle jednotlivých krajů jsou výsledky následující.

V kraji Jihomoravském:

1. Martin Trunda z Masarykovy střední školy Letovice, 96 bodů,
2. Jakub Svatoš z Masarykovy střední školy Letovice, 91 bodů,
3. Daniel Brablík ze Střední škola Slavkov – Austerlitz, 90 bodů.

V kraji Zlínském:

1. Jan Románek ze Střední průmyslové školy stavební Valašské Meziříčí, 92 bodů,
2. Patrik Žák ze Střední školy nábytkářské a obchodní Bystřice pod Hostýnem, 76 bodů,
3. Václav Gabrhel ze Střední školy nábytkářské a obchodní Bystřice pod Hostýnem, 71 bodů.

Do finále Mistrovství České republiky postupují:

Za Jihomoravský kraj Martin Trunda z Masarykovy střední školy Letovice a za Zlínský kraj Jan Románek ze Střední průmyslové školy stavební Valašské Meziříčí.

Ing. Marek Chládek,
zástupce ředitelky za praktické vyučování

Copyright: www.stredni-skola.cz | 516 474 878 | info@stredni-skola.cz | Powered by: NetPublicator | Webdesign: GLIPS